Strykfria skjortor

Strykfria skjortor är en minst sagt tidsbesparande sak att ha jämfört med icke strykfria skjortor. Förutom att man sparar mycket tid på att ha strykfria skjortor så ser man alltid dressad ut när man använder skjortor som inte blir skynkliga.

På Dressad jobbar vi bland annat med det nya spännande skjortmärket J Harvest & Frost som har ett stort antal strykfria skjortor som vi på Dressad testat och verkligen gillar och kan rekommendera. J Harvest & Frost skjortor kommer ursprungligen från USA men ägs sedan ett par år av det svenska företaget New Wave. Samtliga modeller av J Harvest skjortor är strykfria, andas mycket bra och har en mycket god passform och design.

Strykfria skjortor – J Harvest & Frost är den bästa vi testat

På Dressad.se har vi ambitionen att arbeta med verkligt bra och allra helst unika produkter. Att vi valde att starta med J Harvest & Frost som första brand i vår onlinebutik beror på att vi tycker de har skjortor med en unik kvalitet till ett ovanligt bra pris. När vi jämför J Harvest & Frost med andra skjortor som är strykfria så är det en viss skillnad. JHF skjortorna blir verkligen helt perfekt strykfria efter att de tvättats…och dessutom är Alla skjortor från J Harvest & Frost helt strykfria. Alltså kan vi på Dressad lugnt rekommendera dessa skjortor och kalla dem de bästa strykfria skjortorna på marknaden.
Harvest & Frost har lika brett sortiment för män som för kvinnor och du kan hitta alla skjortor från dem här hos oss på Dressad.se.
Läs mer om J Harvest & Frost här.

Kolla in alla herrskjortor som finns på Dressad här.
Kolla in alla damskjortor som finns på Dressad här.

Du har alltid 14 dagars öppet köp som kund på Dressad.se och fri frakt på alla köp över 499 kronor. Läs mer under fliken köpvillkor här.

Skjortor för företag

Har du ett företag och vill köpa in skjortor (eller kavajer, kostymer, pikétröjor, t-shirts med mera) så kontaktar du bara oss på Dressad.se så får du dressa upp din personal i nya fina kläder till maximalt bra pris.

Vill ni ha ert företags emblem/logotyp på kläderna ordnar vi det på bästa sätt. Leveranstid till företag är normalt sett bara ett par tre dagar men vid större beställningar och speciella önskemål kan det ta längre tid. Som kund får du då alltid en alert på att det kan ta längre tid och vi arbetar alltid på att ha så snabba leveranser som möjligt.

Maila oss på info@dressad.se så återkommer vi skyndsamt för en dialog om vad Ni vill ha och ger er en offert utefter era önskemål.