Profilkläder

Från Dressad.se kan du som företagare enkelt beställa profilkläder till din personal. Vi har Jobman och Projobs kvalitativa profilkläder för företag med fokus på bygg, anläggning, hantverkare av alla slag och ett stort sortiment av högkvalitativa skjortor, t-shirts, piketröjor, accesoarer av alla de slag för alla behov. Hos Dressad får du alltid bästa möjliga pris och hantering av ditt företags klädinköp.

Profilkläder kan ni få med eller utan monogram eller logotyper. Vår utgångspunkt är att vi tar fram exakt det du som kund vill ha.

Läs mer om J Harvest & Frost strykfria skjortor hår. Passar perfekt till exempelvis restauranger, hotelll, advokatbyråer, mäklarfirmor, banker, mediabolag, försäkringsrådgivare, och alla företag som eftersträvar en dressad och enhetlig profil. Bland rena jobbkläder har vi märken som Jobman och Projob som passar perfekt till företag inom bygg- och anläggning och alla företag som har behov av slitstarka, tåliga och kvalitativa kläder.

Så säger våra kunder

Jag bytte leverantör av jobbkläder till Dressad.se sommaren 2017 när bolaget var helt nystartat. Anledningen till att jag ville byta var att Dressad erbjöd dels ett mer attraktivt pris men framförallt en tightare leverans och bättre fakturalösning jämfört med mina gamla offlinebaserade leverantörer. Detta kommer att spara mycket tid och en hel del pengar till vårt bolag.

Anders Bengtsson, Nyköping

Köp profilkläder här

Maila oss på info@dressad.se – så återkopplar vi snabbt. Ange gärna ditt namn och telefonnummer så kan vi om du vill ringa upp dig för en diskussion om vad ni har behov av till just Ditt företag.Du kan också med fördel maila ditt företags behov av företagskläder så kan vi snabbt ta fram ett kostnadsförslag på lösningar vi har.