Företagskläder

Via Dressad.se kan du som företagare enkelt beställa arbetskläder, företagskläder och profilkläder till dig & till din personal. Köp företagskläder av högsta kvalitet till bästa priser här. En del i Dressads filosofi är att jobba med kvalitativa kläder. Varumärken som har det lilla extra oavsett om det är kläder mot företag eller privatpersoner.

Företagskläder kan vara allt från rena arbetskläder såsom Jobman eller ProJob för utomhusbruk till designkläder för affärsmän- och kvinnor i form av eleganta strykfria skjortor, kavajer, kostymer, accessoarer med mera. Vill ni ha monogram eller logotyper på era kläder ordnar vi det. Vår utgångspunkt är att vi tar fram exakt det du som kund vill ha.

Läs mer om J Harvest & Frost strykfria skjortor hår. Passar perfekt till exempelvis restauranger, hotelll, advokatbyråer, mäklarfirmor, banker, mediabolag, försäkringsrådgivare, och alla företag som eftersträvar en dressad och enhetlig profil. Bland rena jobbkläder har vi märken som Jobman och Projob som passar perfekt till företag inom bygg- och anläggning och alla företag som har behov av slitstarka, tåliga och kvalitativa kläder.

Köp företagskläder här

Maila oss på info@dressad.se – så återkopplar vi snabbt. Ange gärna ditt namn och telefonnummer så kan vi om du vill ringa upp dig för en diskussion om vad ni har behov av till just Ditt företag.Du kan också med fördel maila ditt företags behov av företagskläder så kan vi snabbt ta fram ett kostnadsförslag på lösningar vi har.